четвер, 6 грудня 2012 р.

В Україні створена Асоціація християнських батьків

Організація буде впроваджувати християнські цінності в навчально-виховний процес

 1 грудня в приміщенні відділу комісій Патріаршої курії УГКЦ з ініціативи церковної комісії у справах освіти та виховання відбулась установча зустріч Асоціації християнських батьків. Учасниками заходу були батьки дітей, які відвідують навчально-виховні заклади УГКЦ та установи християнської спрямованості.

    Учасникам зустрічі розповіли про діяльність комісії УГКЦ у справах освіти та виховання і про міжнародний досвід функціонування Асоціації європейських християнських батьків, розповідають українські ЗМІ .
Ініціатор зустрічі Оксана Кочерган розповіла про основні завдання Асоціації: підтримувати освітні проекти, які впроваджують у навчально-виховний процес християнські цінності, представляти інтереси установ християнської спрямованості перед суспільством і європейськими колегами; створювати можливості і умови для духовного розвитку батьків; інтегрувати асоціації християнських батьків України з подібними європейськими асоціаціями.

Читайте також: Відвідування церкви корисно для здоров'я, - вчені

На зустрічі також була затверджена декларація про підставі Асоціації християнських батьків України, а також розглянуто проект статуту Асоціації.
Сергій Яхонтов
Джерело www.bagnet.org 

1 коментар: